Samenwerking met TGH van Triest

Sinds november 2023 zijn we een mooi samenwerking aangegaan met TGH van Triest B.V., een zelfstandige elektrotechnische groothandel die levert aan installateurs en zelf installerende bedrijven. In 2014 beseften zij dat er een kans op de markt was voor een flexibele, onafhankelijke en no-nonsense technische groothandel die een stap verder gaat op het gebied van service en ondersteuning. Het bedrijfsmotto luidt ‘TGH van Triest schakelt sneller’, en zij zijn ervan overtuigd dat korte lijnen, een goede prijs en persoonlijk contact het verschil maken!
 
TGH van Triest vindt duurzaamheid en passie voor techniek belangrijk en heeft ervoor gekozen ons project te steunen. Op deze manier draagt ook TGH van Triest bij aan een betere toekomst.

Bekijk sponsor
© WhisperPower Solar Team 2024
Ontwikkeld door Lef Creative