Solar Sport One – Monaco 2022 resultaat

De raceweek in Monaco begonnen we vol goede moed en starten we met de endurance race. Dit ging erg goed en verliep soepel. Totdat om 12.30 de zee van vloed naar eb begon om te keren, waardoor de golven steeds groter begonnen te worden. Helaas heeft de boot het begeven bij de overslaande golven door water in de boot. We hebben de zesde plaats behaald. We hebben door nogmaals een tegenslag van te grote mate na goed beraad besloten om te stoppen. Na terugkomst uit Monaco gebruiken we de komende tijd om alle mankementen op te lossen en na te denken over verbeterpunten voor het volgende race seizoen. We zijn erg teleurgesteld, maar toch hebben we ook zeker mooie (leer-)momenten en uitdagingen gehad.

© WhisperPower Solar Team 2024
Ontwikkeld door Lef Creative