Nieuwe sponsor: Poortman Solar!

Met veel enthousiasme verwelkomt het WhisperPower Solar Team onze nieuwe sponsor: Poortman Solar!

Poortman Techniek is al sinds 1986 fabrikant van de Poortman Solar veedrinkinstallaties op zonne-energie. Wij fabriceren deze drinkbakken op zonne-energie en worden via de mechanisatie of andere agrarische handelsbedrijven verkocht en onderhouden. De professionele veedrinkinstallaties van Poortman Solar zijn geschikt voor alle diersoorten en zijn voorzien van een professioneel regelsysteem met goede doordachte beveiligingen. De zonnepanelen van de installatie zorgen ervoor dat de hele installatie volledig energie neutraal werkt zonder externe energie aansluiting.

Met meer dan 25 jaar ervaring is Poortman Solar een heel betrouwbaar adres voor uw veedrinkinstallatie!

© WhisperPower Solar Team 2024
Ontwikkeld door Lef Creative